• head_banner_01

Hermcol Yellow 0961P (Pigmen Kuning 138)

Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen Quiophthalone Yellow kehijauan kanthi cepet banget cahya lan cepet cuaca, uga tahan panas lan pelarut sing apik.Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen kuning standar industri kanthi warna ijo lan daya ndhelik sing apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk Hermcol Kuning 0961P (PY 138)
CI No Pigmen Kuning 138
Nomer CAS 30125-47-4
EINECS No. 250-063-5
Formula Molekul C26H6Cl8N2O4
Kelas Pigmen Quinophthalone

Fitur

Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen Quiophthalone Yellow kehijauan kanthi cepet banget cahya lan cepet cuaca, uga tahan panas lan pelarut sing apik.Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen kuning standar industri kanthi warna ijo lan daya ndhelik sing apik.Werna kebak nuduhake kecepatan cuaca sing apik nanging kanthi cepet nyuda warna sing digawe kanthi nambah TiO2.1/3 sampel HDPE (1% TiO2) diformulasikan ing kira-kira.0,2% pigmen.Sistem kasebut tahan panas nganti 290 ° C.Hermcol Yellow 0961P tundhuk karo FDA.

Aplikasi

Hermcol Yellow 0961P utamané dipigunakaké ing cat banyu dekoratif, cat basis solvent dekoratif, cat industri, lapisan bubuk, lapisan otomotif, lapisan coil, printing tekstil, tinta cetak, plastik, karet.

Paket

25kgs utawa 20kgs saben tas kertas / drum / karton.

* Kemasan khusus kasedhiya ing panyuwunan.

QC lan Sertifikasi

1. Laboratorium R&D kita nduweni peralatan kayata Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, nggawe teknik kita dadi pimpinan.Kita duwe sistem QC standar sing nyukupi standar lan syarat EU.

2. Kanthi sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001 lan sertifikat sistem manajemen lingkungan ISO14001, perusahaan kita ora mung tetep ing sistem kontrol kualitas sing ketat miturut standar internasional, nanging uga fokus kanggo nglindhungi lingkungan lan ningkatake pangembangan sustainable dhewe. lan masyarakat.

3.Produk kita nyukupi syarat wajib sing ketat saka REACH, FDA, AP (89) EU &/utawa EN71 Part III.

Spesifikasi

Sifat Fisik lan Kimia:

ITEM

Spesifikasi

Penampilan

Wêdakakêna jeruk

Nilai PH

6.0-8.0

Kekuwatan (%)

100±5

Penyerapan Minyak (g/100g)

30-40

Tahan Alkohol

5

Tahan Asam

5

Tahan Alkali

5

resistance cahya

7

Stabilitas Panas (℃)

260

 

FAQ

P: Apa Dispersi Pigmen?

A: Dispersi pigmen minangka pigmen garing sing disebar ing bahan cair sing distabilake nggunakake resin utawa surfaktan/aditif kanggo nyuda reagglomerasi, fenomena ing ngendi pigmen kasebut bali dadi "gumpalan".Bisa ngemot banyu, pelarut, utawa adhedhasar resin sing cair ing suhu kamar.Dispersi pigmen asring duwe konsentrasi pigmen sing relatif dhuwur lan digunakake ing jumlah aditif kanggo menehi werna ing macem-macem produk.Istilah "dispersi pigmen" asring digunakake kanthi sinonim karo pewarna, konsentrasi warna, lan persiapan pigmen.

P: Apa Pigmen Sampeyan Ramah Lingkungan?

A: Dampak lingkungan pigmen beda-beda.Sakabèhé, industri iki pindhah menyang produk sing duwe pengaruh cilik ing lingkungan lan kesehatan konsumen.Nanging, ora saben produk cocog karo katrangan iki.

Sebutan pigmen organik minangka "ramah lingkungan" biasane ana hubungane karo kelas senyawa sing diarani VOC.Senyawa organik volatil (VOC) minangka istilah umum sing kalebu senyawa sing dikenal mbebayani lan ora dianggep mbebayani.Pigmen organik kita ramah lingkungan amarga ngemot VOC sing sithik.

P: Apa bedane pigmen lan pewarna?

A: Pigmen lan pewarna digunakake kanggo warna bahan sing beda, nanging cara nindakake iku beda banget.Kabeh ana hubungane karo kelarutan - cenderung larut ing cairan, utamane banyu.pewarna digunakake ing industri tekstil lan kertas.Kulit lan kayu uga biasane dicelup.Kaya lilin, lenga pelumas, polesan, lan bensin.Panganan asring diwarnai nganggo pewarna alami - utawa pewarna sintetik sing wis disetujoni minangka aman kanggo konsumsi manungsa.Pigmen, ing tangan liyane, biasane werna karet, plastik lan produk resin.

P: Apa kontrol kualitas Hermata?

A: Kontrol kualitas minangka bagean penting.Iki menehi jaminan manawa produk kosmetik bakal konsisten kualitas sing cocog kanggo panggunaan sing dituju.

1) Sistem kontrol kualitas kudu ditetepake kanggo mesthekake yen produk ngemot bahan sing bener saka kualitas lan jumlah sing ditemtokake lan digawe ing kahanan sing cocog miturut prosedur operasi standar.

2) Kontrol kualitas kalebu sampling, mriksa lan nguji bahan wiwitan, ing proses, penengah, akeh, lan produk rampung.Iki uga kalebu, program pemantauan lingkungan, review dokumentasi kumpulan, program penylametan sampel, studi stabilitas lan njaga spesifikasi bahan lan produk sing bener.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita