• head_banner_01

Pigmen abang molibdat

  • Hermcol Molybdate Red (Pigment Red 104)

    Hermcol Molybdate Red (Pigmen Abang 104)

    Hermcol Molybdate Red uga dikenal minangka Chrome Vermilion lan Molybdate Red.Pigmen Oranye PR104 Molybdate menehi warna abang padhang (oranye, abang lan abang) sing ora jelas kanggo cahya sing katon.Properti kalebu gampang dispersi kanthi stabilitas dimensi sing apik.Produk iki becik kanggo digunakake ing cat industri.Iku jenis pigmen opaque karo fastness solvent dhuwur, fastness panas Moderate, lan ekonomi apik, molybdate oranye nemokake stopkontak utama ing industri kemul, utamané industri rampung.molybdate orange wis diganti ing paling aplikasi Paint lan nutupi dening luwih larang, nanging kurang beracun, pigmen Organic kayata benzimidazolone orange ing arsitektur, pangopènan industri, lan meh kabeh cat Produsèn peralatan asli.