• head_banner_01

Pigmen kanggo Coil Coatings

  • Hermcol Blue 7090 (Pigment Blue 15:3)

    Hermcol Blue 7090 (Pigmen Biru 15:3)

    Jeneng Produk: Hermcol Blue 7090 (PB 15:3)

    CI No: Pigmen Biru 15:3

    Nomer CAS: 147-14-8

    EINECS No.: 205-685-1

    Formula Molekul: C32H16CuN8

    Kelas Pigmen: PHATHALOCYANINE TEMBAGA

  • Hermcol Yellow H4G (Pigment Yellow 151)

    Hermcol Yellow H4G (Pigmen Kuning 151)

    Hermcol Kuning H4G punika pigmen kuning iyub-iyub greenish, karo High Color Strength lan stabilitas panas banget, warping resistance, fastness.Hermcol Kuning H4G njogo posisi penting ing saindhenging industri pigmen.

  • Hermcol Orange HL70 (Pigment Orange 36)

    Hermcol Orange HL70 (Pigment Orange 36)

    Hermcol Orange HL70 minangka pigmen Oranye Benzimidazolone warna abang kanthi opacity dhuwur.Nawakake kekuatan pewarnaan sing apik, tahan cahya lan tahan cuaca kanthi lengkap lan suda, uga tahan panas ing plastik, saengga cocog kanggo aplikasi lapisan, plastik lan tinta.Iku uga cocok kanggo OEM lan mobil refinishes kemul otomotif.

  • Hermcol Yellow 3RLT (Pigment Yellow 110)

    Hermcol Yellow 3RLT (Pigmen Kuning 110)

    Hermcol Yellow 3RLT menehi warna kuning sing abang banget.Sifat fastness sing apik ndadekake pigmen sing akeh digunakake.Industri cat nggunakake PY110 sing relatif lemah minangka pewarna kanggo finish industri, utamane kanggo finishing kelas dhuwur.

  • Hermcol Violet RLS (Pigment Violet 23)

    Hermcol Violet RLS (Pigmen Violet 23)

    Hermcol Violet RLS minangka pigmen violet bluish kanthi kekuatan warna sing dhuwur banget sing ndadekake pigmen sing cocok minangka komponen shading.Hermcol Violet RLS uga nuduhake sifat tahan panas lan cepet entheng, saengga cocog kanggo tinta lan akeh aplikasi cat lan lapisan.

  • Hermcol Red RN (Pigment Red 166)

    Hermcol Red RN (Pigmen Abang 166)

    Hermcol Red RN menehi werna abang kuning sing resik.Iku wiyar ing orane katrangan lan ing bab iki meh podho rada biru disazo pigmen kondensasi Pigmen Abang 144. Nanging, wilayah utama aplikasi ing plastik lan ing spin dyeing. Ing sektor plastik, PR166 digunakake utamané kanggo werna PVC lan polyolefins. .Pigmen meh rampung cepet kanggo getihen ing PVC plasticized.

  • Hermcol Red HF3C (Pigment Red 176)

    Hermcol Red HF3C (Pigmen Abang 176)

    Hermcol Red HF3C minangka warna abang transparan, padhang, biru kanthi sifat fastness sakabèhé.Digunakake kanggo macem-macem aplikasi plastik kalebu pewarnaan PVC (sipat migrasi sing apik), lapisan kabel lan kulit sintetik, poliolefin, polystyrene, PC lan digunakake ing pewarnaan spin polipropilena kanggo serat karpet lan tekstil kasar liyane.

  • Hermcol Red F3RK (Pigment Red 170)

    Hermcol Red F3RK (Pigmen Abang 170)

    Hermcol Red F3RK iku abang naphthol iyub-iyub kuning banget padhang karo lightfastness apik banget, opacity, aliran lan resistance kimia.Hermcol Red F3RK digunakake sacara ekstensif kanggo cat industri kelas dhuwur, ngleksanakake enamel, peralatan pertanian lan aplikasi lapisan bubuk.

  • Hermcol Red BRN (Pigment Red 144)

    Hermcol Red BRN (Pigmen Abang 144)

    Hermcol Red BRN minangka pigmen abang medium nganti rada kebiru-biruan, sing mbokmenawa paling dhuwur ing kelase.Iku wiyar ing orane katrangan lan utamané digunakake kanggo plastik werna, kalebu spin dyeing produk.Jinis pigmen acicular sing kasedhiya ing komersial beda-beda ing ukuran partikel, mula nuduhake sawetara sifat warna.

  • Hermcol Red 3885 (Pigment Red 179)

    Hermcol Red 3885 (Pigmen Abang 179)

    Hermcol Red 3885, senyawa dimethylperylamide, bisa uga minangka anggota paling penting ing kelas kasebut.Pigmen kasebut utamane digunakake ing lapisan industri, utamane kanggo finishing otomotif asli (OEM) lan refinishing otomotif.

  • Hermcol Red 2030 (Pigment Red 254)

    Hermcol Red 2030 (Pigmen Abang 254)

    Hermcol Red 2030, sing dikenalaké ing pasar minangka wakil pisanan saka pigmen DPP, nuduhake sifat coloristic lan fastness apik lan wis ing wektu cendhak wektu dikembangaké dadi pigmen digunakake digunakake kanggo cat industri dhuwur, utamané ing Rampung automotive asli lan otomotif. refinishes.

  • Hermcol Yellow 0962 (Pigment Yellow 138)

    Hermcol Yellow 0962 (Pigmen Kuning 138)

    Hermcol Yellow 0962 minangka pigmen Quiophthalone Yellow kehijauan kanthi cepet banget cahya lan tahan cuaca, uga tahan panas lan pelarut sing apik.Hermcol Yellow 0962 minangka pigmen kuning standar industri kanthi warna ijo lan daya ndhelik sing apik.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2