• head_banner_01

Kabar

  • Announcement of Hermeta Chem’s New Pigment Production Site

    Pengumuman Situs Produksi Pigmen Anyar Hermeta Chem

    Hermeta Chem wis nandur modal ing pambangunan situs produksi sing anyar ing wiwitan taun 2021, sing bakal duwe output taunan 1000 mt Crude Violet 23, 800 mt Powder Pigment Violet 23, 1500 mt Azo&HPP Pigmen lan sawetara intermediet pigmen.Situs produksi anyar iki bakal ...
    Waca liyane
  • Chemical industry worldwide

    Industri kimia ing saindenging jagad

    Industri kimia global minangka bagean sing rumit lan penting ing ekonomi global lan jaringan rantai pasokan.Produksi bahan kimia kalebu ngowahi bahan mentah kayata bahan bakar fosil, banyu, mineral, logam, lan liya-liyane, dadi puluhan ewu produk sing beda-beda sing dadi pusat kanggo ...
    Waca liyane
  • Chemical industry in China

    Industri kimia ing China

    Diterbitake dening Lucía Fernández Segmen bisnis sing ana hubungane karo industri kimia kanthi akeh, saka pertanian, manufaktur mobil, pangolahan logam, lan tekstil, nganti pembangkit listrik.Kanthi nyedhiyakake industri bahan mentah sing dibutuhake kanggo ngasilake produk sing digunakake ing va...
    Waca liyane
  • Paint and coatings industry worldwide

    Industri cat lan lapisan ing saindenging jagad

    Diterbitake dening Lucía Fernández Industri cat lan lapisan global minangka subset utama industri kimia internasional.Lapisan umume nuduhake kabeh jinis tutup sing ditrapake ing permukaan obyek amarga alasan fungsional utawa dekoratif, utawa loro-lorone.Cat minangka subset saka lapisan ...
    Waca liyane