• head_banner_01

Pigmen anorganik

  • Complex Inorganic Color Pigments/ Mix Metal Oxide Pigments

    Pigmen Warna Anorganik Kompleks / Campuran Pigmen Oksida Logam

    Pigmen Warna Anorganik Komplekssyaiku solusi utawa senyawa padhet sing kasusun saka loro utawa luwih oksida logam.One oksida minangka inang lan oksida liyane inter-difusi menyang kisi kristal inang.TInter-diffusing wis rampung ing suhu umume 700-1400 ℃.Hermeta nawakake palet solusi warna anorganik sing komprehensif sing menehi warna sing dikarepake kanggo plastik, karet, lapisan, tinta, konstruksi lan keramik.

  • Paint & Coating Grade

    Cat & Coating Grade

    Paint & Coating Grade Pigmen duwe karakteristik konsistensi werna luwih apik antarane saben werna, lan werna luwih padhang;viskositas kurang lan panyerepan lenga kurang, mbantu kanggo gawé dispersions pigmen & paste karo isi ngalangi ≥70%;ukuran partikel kurang saka 20 mikro lan luwih seragam karo dispersibility apik, kurang endhepan, nyuda wektu dispersing;banget nyuda wektu mecah, menehi stabilitas luwih kanggo produk rampung;lan kekuatan tinting kuwat, bisa nyuda dosis.

  • Micronized Grade

    Kelas Micronized

    Pigmen Kelas Mikronisasi nduweni karakteristik ukuran partikel <17um,Hegmans> 7um;konsistensi warna sing luwih apik ing antarane saben lot, warna sing luwih cerah;dispersibilitas sing apik, nyuda wektu dispersing, nambah efisiensi produksi;kekuatan tinting kuwat, nyuda dosis;jinis lengkap abang, kuning, ireng ing pilihan customer;digunakake digunakake ing lapisan, Paint, tinta, plastik, lether, kertas, etc.

  • Hermcol Molybdate Red (Pigment Red 104)

    Hermcol Molybdate Red (Pigmen Abang 104)

    Hermcol Molybdate Red uga dikenal minangka Chrome Vermilion lan Molybdate Red.Pigmen Oranye PR104 Molybdate menehi warna abang padhang (oranye, abang lan abang) sing ora jelas kanggo cahya sing katon.Properti kalebu gampang dispersi kanthi stabilitas dimensi sing apik.Produk iki becik kanggo digunakake ing cat industri.Iku jenis pigmen opaque karo fastness solvent dhuwur, fastness panas Moderate, lan ekonomi apik, molybdate oranye nemokake stopkontak utama ing industri kemul, utamané industri rampung.molybdate orange wis diganti ing paling aplikasi Paint lan nutupi dening luwih larang, nanging kurang beracun, pigmen Organic kayata benzimidazolone orange ing arsitektur, pangopènan industri, lan meh kabeh cat Produsèn peralatan asli.

  • Hermcol Transparent Brown Iron Oxide

    Hermcol Transparent Brown Wesi Oksida

    Deskripsi Produk Jeneng Produk Hermcol Transparan Coklat Wesi Oksida CI Ora Pigmen Abang 101, Pigmen Kuning 42, Pigmen Ireng 11 CAS No 1309-37-1, 51274-00-1, 12227-89-3 EINECS No. 215-168-2, 257-098-5, 235-442-5 Formula Molekul Fe2O3+Fe2O3·H2O+Fe3O4 Fitur Pigmen oksida wesi coklat transparan nuduhake tingkat transparansi lan kekuatan werna sing dhuwur.Iku tahan asam lan tahan alkali, ora getihen, ora migrasi lan stabil banget.Besi oksida transparan pi...
  • Hermcol Transparent Red Iron Oxide  (Pigment Red 101)

    Hermcol Transparent Red Iron Oxide (Pigmen Abang 101)

    Deskripsi Produk Jeneng Produk Hermcol Transparent Red Iron Oxide (Pigmen Abang 101) CI No Pigmen Abang 101 No CAS 1309-37-1 EINECS No. 232-142-6 Formula Molekul Fe2O3 Fitur Pigmen Abang 101, Nomer CI 77491. Kasedhiya minangka alam lan produk sintetik, pigmen kasebut uga mawa jeneng sajarah kayata haematite (hematite), abang mars, abang ferit, rouge, abang kalkun, abang bauksit, abang Cina, lan oksida Teluk Persia.Pigmen oksida wesi abang transparan yaiku ...
  • Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide  (Pigment Yellow 42)

    Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide (Pigmen Kuning 42)

    Deskripsi Produk Nama Produk Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide (Pigmen Kuning 42) CI No Pigmen Kuning 42 No CAS 51274-00-1 EINECS No. 257-098-5 Formula Molekul Fe2O3 Fitur Pigmen Kuning 42, CI Number 77492, oksida wesi sing kasedhiya kanthi komersial, pigmen iki uga bisa diduweni minangka bahan alami, kuning oksida wesi minangka pigmen ekonomis kanthi cepet banget cahya, weatherability, opacity, lan sifat aliran.
  • Hermcol Bismuth Vanadium Oxide( Pigment Yellow 184)

    Hermcol Bismuth Vanadium Oxide(Pigmen Kuning 184)

    produkJeneng: Hermcol Bismuth Vanadium Oxide(PigmenKuning 184

    CI No: PigmenKuning 184

    Nomer CAS: 14059-33-7

    EINECS No.:237-898-0

    Formula Molekul:BiVO4

    Kelas Pigmen: V/Bi/Mo Oxide

  • Hermcol Strontium Chrome Yellow(Pigment Yellow 32)

    Hermcol Strontium Chrome Yellow(Pigmen Kuning 32)

    produkJeneng: Hermcol Strontium Chrome Yellow(Pigmen Kuning 32)

    CI No: PigmenKuning 32

    Nomer CAS: 7789-06-2

    EINECS No.:232-142-6

    Formula Molekul:CrO4Sr

  • Hermcol Lemon Chrome Yellow (Pigment Yellow 34)

    Hermcol Lemon Chrome Yellow (Pigmen Kuning 34)

    Lemon Chrome Yellow minangka pigmen kuning kromium anorganik.Produk iki katon minangka wêdakakêna linglang kuning lan nduweni kekuatan tinting relatif saka 95%, lan fungsi minangka colorant ing cat lan inks.Lemon Chrome Kuning karo wêdakakêna Lemon, Iku werna padhang, kekuatan tinting kuwat, ndhelikake dhuwur .karo fastness cahya apik lan dispersibility.Akeh gelar beda saka jinis pigmen iki kasedhiya lan padha kurban asil dandan kayata resistance kimia sing luwih apik, melorot cenderung kanggo peteng ing cahya, apik weathering, lan minangka produk silika-encapsulated kanggo nyilikake kelarutan saka timbal sing ana ing pigmen.

  • Hermcol Light Chrome Yellow (Pigment Yellow 34)

    Hermcol Light Chrome Yellow (Pigmen Kuning 34)

    Kuning Krom minangka pigmen kuning alami sing digawe saka timbal(II) kromat (PbCrO4).Iki pisanan diekstrak saka crocoite mineral dening kimiawan Prancis Louis Vauquelin ing taun 1797. Amarga pigmen kasebut cenderung ngoksidasi lan dadi peteng nalika kena hawa, lan ngemot timbal, logam abot, beracun, mula diganti karo liyane. pigmen, Kadmium Kuning (dicampur karo cukup Kadmium Oranye kanggo gawé werna padha karo kuning Chrome).Pigmen kadmium dhewe uga beracun saka isi kadmium, lan wis diganti karo pigmen azo.Pigmen iki nduweni werna sing padhang, kanthi kekuatan tinting sing kuwat, daya ndhelik sing dhuwur, cepet cahya sing apik lan dispersibilitas.

  • Ultramarine Blue Pigments

    Pigmen Biru Ultramarine

    Ultramarine biru nduweni fastness cahya banget, fastness cuaca, resistance kanggo alkali lan stabilitas panas nganti 350 ℃.Kangge, ultramarine biru digunakake digunakake ing produk karet lan plastik amarga saka sawur apik lan safety.Nduwe kinerja sing apik banget ing pewarnaan, koreksi warna lan modulasi warna.Biru ultramarine uga digunakake kanggo nyetak tinta, cat, sabun, deterjen, lapisan adhedhasar banyu, lapisan bubuk lan kosmetik adhedhasar tome biru sing unik lan cepet banget.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2