• head_banner_01

Pigmen Kuning Chrome

  • Hermcol Middle Chrome Yellow (Pigment Yellow 34)

    Hermcol Middle Chrome Yellow (Pigmen Kuning 34)

    Wêdakakêna kuning medium, Iku werna padhang, kekuatan tinting kuwat, ndhelikake dhuwur.karo fastness cahya apik lan dispersibility.Middle Chrome Kuning Tengah Chrome Kuning punika kromat timbal monoclinic lan utamané ditrapake ing Paint Industry.Iki kemurnian dhuwur ing iyub-iyub lan kanthi nada lengkap sing resik.Pigmen iki menehi kacepetan sing luwih apik kanggo cahya lan cuaca lan uga nduweni ciri dispersi sing apik.

  • Hermcol Lemon Chrome Yellow (Pigment Yellow 34)

    Hermcol Lemon Chrome Yellow (Pigmen Kuning 34)

    Lemon Chrome Yellow minangka pigmen kuning kromium anorganik.Produk iki katon minangka wêdakakêna linglang kuning lan nduweni kekuatan tinting relatif saka 95%, lan fungsi minangka colorant ing cat lan inks.Lemon Chrome Kuning karo wêdakakêna Lemon, Iku werna padhang, kekuatan tinting kuwat, ndhelikake dhuwur .karo fastness cahya apik lan dispersibility.Akeh gelar beda saka jinis pigmen iki kasedhiya lan padha kurban asil dandan kayata resistance kimia sing luwih apik, melorot cenderung kanggo peteng ing cahya, apik weathering, lan minangka produk silika-encapsulated kanggo nyilikake kelarutan saka timbal sing ana ing pigmen.

  • Hermcol Light Chrome Yellow (Pigment Yellow 34)

    Hermcol Light Chrome Yellow (Pigmen Kuning 34)

    Kuning Krom minangka pigmen kuning alami sing digawe saka timbal(II) kromat (PbCrO4).Iki pisanan diekstrak saka crocoite mineral dening kimiawan Prancis Louis Vauquelin ing taun 1797. Amarga pigmen kasebut cenderung ngoksidasi lan dadi peteng nalika kena hawa, lan ngemot timbal, logam abot, beracun, mula diganti karo liyane. pigmen, Kadmium Kuning (dicampur karo cukup Kadmium Oranye kanggo gawé werna padha karo kuning Chrome).Pigmen kadmium dhewe uga beracun saka isi kadmium, lan wis diganti karo pigmen azo.Pigmen iki nduweni werna sing padhang, kanthi kekuatan tinting sing kuwat, daya ndhelik sing dhuwur, cepet cahya sing apik lan dispersibilitas.