• head_banner_01

Aditif

  • ADDITIVES FOR POWDER COATINGS

    ADDITIVES kanggo lapisan bubuk

    BEDAK LILIN TRY-050F UNTUK PELAPIS BEDAK TITIK LEleh( ℃ ) KEDATANGAN(g/cm3) KEKEKALAN(mpa.s 140°C) KEMASAN (KG) CARA PENGGUNAAN 110 0.95-0.97 9-2. ADDED IN ANY LANGKAH.BANJUR IKI KUDUS DIBUBAR SECARA HOMOGENE.FISCHER lan aplikasi iku FISCHER TROPSCH lilin karo kemampuan leveling apik lan tahan scratch.Ora bakal ngasilake udud.Iku Highly dianjurake ing APLIKASI POWDER COATINGS.JUMLAH PENGGUNAAN (%...
  • Additives For Water-based Industrial Paint

    Aditif Kanggo Cat Industri adhedhasar Banyu

    HMTadditive-7500A JENIS BAHAN AKTIF(%) KOMPOSITOIN KIMIA KOMPOSITOIN DATA REFERENSI DATA CATATAN AGEN DISPERING UMUM UNTUK TOPCOAT BERBASIS AIR 40 BLOCK COPOLYMER SOLUTION WATER ACID NILAI: 12(12)ISg/12) NILAI ASAM AIR KOPOLIMER KOPOLIMER: 12(12) HARGA HIGH/12(mg HARGA: 12(12)(12)) RESISTANCE AIR LAN SPRAY RESSISITANCE.Iku apik kanggo COGRINDING PIGMEN ORGANIK lan anorganik.PIGMEN ORGANIK LAN INORGANIK, CARBON BLACK, TIO2, SEMUA JENIS PENGISI LAN...
  • Additives for High Solid Coatings

    Aditif kanggo Coating Solid Dhuwur

    HMTaddtive 8700-75 KATEGORI PRODUK BAHAN AKTIF(%) NILAI ASAM TITIK FLASHING(mg/gKOH) APLIKASI APLIKASI DISPERSING AENT 75 >100 28-36 KUNING CAHAYA KUNING SAMPAI CAIR KECANTIKAN DADI DINGIN lan CO.FITUR 1. Iku mbantu kanggo nyegah flocculation lan nambah stabilitas panyimpenan saka seri produk.2. Iku mbenakake kinclong lan kekuatan tinting.Iku nyuda viskositas.3. Iku mbantu kanggo nambah kahanan banjir ...