• head_banner_01

Cat Akrilik Kab

  • PA Series

    Seri PA

    Fitur Werna padhang, tempel sing apik lan rata, stabilitas sing apik, resistensi sing kuat kanggo sinar srengenge.Cocog kanggo nggawe DIY lan proyek lukisan tembok.Waterproof, ora gampang luntur.Cocog kanggo lapisan tipis lan kandel kanthi versatility ing macem-macem teknik.Tahan cuaca sing apik, ora ana kapur sajrone wektu.Rincian Nama Nomer artikel Spesifikasi Cat Akrilik 100ML PA100 72 botol/ctn 300ML Cat Akrilik PA300 40botol/ctn 500ML Cat Akrilik PA500 20botol...
  • FA Series

    Seri FA

    Fitur Aman, ora beracun, werna padhang, fluiditas apik lan adhesi kuwat.Cocog kanggo nggawe DIY, lukisan anak, patung plester, watu, sandhangan, sepatu lan topi, lsp. Lukisan lumahing, lukisan tembok.Waterproof, ora gampang luntur.Detail Nama Item No. Spesifikasi 1L Pompa tekanan untuk cat akrilik FA1000 12botol/ctn 2L Pompa tekanan untuk cat akrilik FA2000 6botol/ctn
  • Children’s series

    Seri bocah-bocah

    Fitur Aman lan ora beracun, dikembangake kanggo kabiasaan lan panggunaan bocah-bocah, warna-warni, cocog kanggo lukisan lan macem-macem kreasi DIY, anti banyu, garing cepet, ora bisa dicuci, daya tutup sing kuwat.Detail Nama Spesifikasi Seri anak akrilik 30ml/Warna umum 30ml 60ml/Warna umum 60ml 100ml/Warna umum 100ml 500ml/Warna umum 500ml 60ml/Warna neon 60ml 60ml/Warna metalik 60ml 60ml...
  • Actrylic set

    Set akrilik

    Fitur Aman lan ora beracun, macem-macem warna, akeh pilihan, gampang digawa, warna sing cerah lan lengkap, jangkoan sing kuat, tempel sing apik, cocok kanggo siswa, lempung, patung plester, sepatu, topi lan sandhangan, godhong lan permukaan kayu, lumahing watu, kuku lan lukisan liyane, anti banyu lan apik srengenge resistance.Rincian Nama Iterm No. Spesifikasi 12 Warna tabung(5ML) PA5-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung(5ML) PA5-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung(12ML) PA12-12 48 kotak...
  • Acrylic Medium

    Akrilik Sedheng

    Fitur Lem tutup transparan: padhang lan nglindhungi warna lan nambah tekstur gambar.Ngapikake aliran sikat.Se-acrylics luwih tahan kanggo suryo srengenge lan nambah jangkoan.Nambah tekstur, lsp. Medium lukisan akrilik: Campuran karo cat akrilik ngidini sampeyan nyetel konsistensi cat akrilik, nambah tekstur lan efek gambar, nambah resistensi banyu lan nambah efek cat akrilik.Detail Nama Spesifikasi...