• head_banner_01

Nantong Hermeta Chemicals Co.,Ltd.

Muga-muga kabeh pelanggan bakal nggawe kerjasama jangka panjang lan saling migunani karo kita.

Yen sampeyan pengin njaluk rincian liyane babagan perusahaan kita, Hubungi kita saiki!

6-11-circle

Kantor Pusat

8F, Gedung No.2, Pusat Bisnis Internasional Nantong, North Street 166, Distrik Ganzha, Kota Nantong, Jiangsu, China 226000

Telpon

+86-18616869266(Whatsapp)

+86-(0)513-81902990

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita