• head_banner_01

Nantong Hermeta Chemicals Co.,Ltd.

Informasi Perusahaan

Hermeta, minangka sub-merek CEVAL Group, minangka salah sawijining produser independen paling gedhe saka Azo&HPP Pigmen, Pewarna, intermediet, aditif lan warna Artis ing China, kita misuwur kanthi kualitas produk sing terus-terusan, kontrol kualitas sing ketat lan kawruh sing apik babagan sintesis organik, We duwe expertise substansial ing kimia werna ing kabeh perangan kaya Coatings, Inks lan Plastik.Operasi kabeh situs manufaktur kita tundhuk karo standar internasional kanggo safety, kualitas lan lingkungan, kita nindakake tes kualitas kanggo saben kumpulan produksi sadurunge kiriman.Hermeta wis nggawe Registrasi REACH kanggo umume produk sing didol menyang Eropa.

6 (1)
6 (6)

Hermeta setya nyedhiyakake pewarna lan bahan kimia liyane sing efektif lan dipercaya kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.Kita wis nggawe investasi gedhe kanggo nggawe laboratorium aplikasi R&D lan wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo akeh universitas lan institusi riset ilmiah, ngarahake ngembangake produk anyar lan nggawe nilai anyar kanggo para pelanggan.

Teknologi Inovasi minangka dhasar pangembangan Hermeta sing terus-terusan.Sajrone pirang-pirang taun, Hermeta terus ngembangake teknik pigmen bubuk lan aditif ing mangsa ngarep, ing tangan siji kita ijol-ijolan kanthi lengkap karo sawetara perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad, nggawe hubungan kerjasama jangka panjang, nglacak teknologi paling anyar saka manca, ngenalake paten internasional paling anyar;ing tangan liyane, kita netepake hubungan koperasi rapet karo universitas notability nasional lan macem-macem institusi riset profesional.Ing sawetara taun kepungkur, kita nggawe seri pigmen hibrida ramah lingkungan paling anyar kanggo ngganti kuning Chrome lan oranye Molybdate, nggawe bagean kosong pasar, uga faktor kunci Hermeta sing terus-terusan lungguh ing posisi kepemimpinan ing industri kasebut.

Hermeta wis nggawe anak perusahaan ing Vietnam lan India, uga kantor perwakilan ing Brasil.Rentang dodolan kita wis luwih saka 50 negara lan distrik.Jaringan global kanggo dodolan lan layanan ngidini kita nyukupi panjaluk para pelanggan kanthi cepet, lan nyedhiyakake layanan sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan.

6 (4)
6 (2)

Visi & Misi & Strategi

HERMETA CHEM VISI

Kaya tembung "Hermeta", iku nggambarake "Kabeh wong kumpul kanggo nindakake perkara sing apik lan khusus".Bebarengan karo mitra bisnis lokal, Hermeta Chem pengin diakoni minangka pemasok pigmen organik sing disenengi kanggo para pelanggan.Solusi warna kita ngluwihi standar pasar.Hermeta Chem dadi mil ekstra.

HERMETAMISI CHEM

We are setya kanggo tingkat layanan banget lan darmabakti kanggo manggon nganti kabutuhan customer lan syarat.Kita duwe keahlian sing luar biasa ing aplikasi produk kita lan diakoni kanggo kualitas dhuwur sing konsisten. Kita ngurmati integritas, gotong royong, keunggulan pribadi lan standar kualitas dhuwur.Keahlian aplikasi, fasilitas R&D sing canggih lan kontrol kualitas proses lengkap ngidini kita ngembangake pigmen organik kanthi kinerja dhuwur sing disesuaikan.

Hermeta Chem Strategy

Strategi kita yaiku mbangun posisi kita minangka salah sawijining produsen pigmen organik Asia sing unggul ing pasar global.Kita bakal entuk iki kanthi fokus ing portofolio produk kanthi akeh produk sing apik, registrasi REACH lengkap, kualitas produk sing apik lan dhukungan pelanggan lokal.