• head_banner_01

Pigmen Oksida Besi Transparan

  • Hermcol Transparent Brown Iron Oxide

    Hermcol Transparent Brown Wesi Oksida

    Deskripsi Produk Jeneng Produk Hermcol Transparan Coklat Wesi Oksida CI Ora Pigmen Abang 101, Pigmen Kuning 42, Pigmen Ireng 11 CAS No 1309-37-1, 51274-00-1, 12227-89-3 EINECS No. 215-168-2, 257-098-5, 235-442-5 Formula Molekul Fe2O3+Fe2O3·H2O+Fe3O4 Fitur Pigmen oksida wesi coklat transparan nuduhake tingkat transparansi lan kekuatan werna sing dhuwur.Iku tahan asam lan tahan alkali, ora getihen, ora migrasi lan stabil banget.Besi oksida transparan pi...
  • Hermcol Transparent Red Iron Oxide  (Pigment Red 101)

    Hermcol Transparent Red Iron Oxide (Pigmen Abang 101)

    Deskripsi Produk Jeneng Produk Hermcol Transparent Red Iron Oxide (Pigmen Abang 101) CI No Pigmen Abang 101 No CAS 1309-37-1 EINECS No. 232-142-6 Formula Molekul Fe2O3 Fitur Pigmen Abang 101, Nomer CI 77491. Kasedhiya minangka alam lan produk sintetik, pigmen kasebut uga mawa jeneng sajarah kayata haematite (hematite), abang mars, abang ferit, rouge, abang kalkun, abang bauksit, abang Cina, lan oksida Teluk Persia.Pigmen oksida wesi abang transparan yaiku ...
  • Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide  (Pigment Yellow 42)

    Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide (Pigmen Kuning 42)

    Deskripsi Produk Nama Produk Hermcol Transparent Yellow Iron Oxide (Pigmen Kuning 42) CI No Pigmen Kuning 42 No CAS 51274-00-1 EINECS No. 257-098-5 Formula Molekul Fe2O3 Fitur Pigmen Kuning 42, CI Number 77492, oksida wesi sing kasedhiya kanthi komersial, pigmen iki uga bisa diduweni minangka bahan alami, kuning oksida wesi minangka pigmen ekonomis kanthi cepet banget cahya, weatherability, opacity, lan sifat aliran.