• head_banner_01

Pigmen Oksida Besi

  • Paint & Coating Grade

    Cat & Coating Grade

    Paint & Coating Grade Pigmen duwe karakteristik konsistensi werna luwih apik antarane saben werna, lan werna luwih padhang;viskositas kurang lan panyerepan lenga kurang, mbantu kanggo gawé dispersions pigmen & paste karo isi ngalangi ≥70%;ukuran partikel kurang saka 20 mikro lan luwih seragam karo dispersibility apik, kurang endhepan, nyuda wektu dispersing;banget nyuda wektu mecah, menehi stabilitas luwih kanggo produk rampung;lan kekuatan tinting kuwat, bisa nyuda dosis.

  • Micronized Grade

    Kelas Micronized

    Pigmen Kelas Mikronisasi nduweni karakteristik ukuran partikel <17um,Hegmans> 7um;konsistensi warna sing luwih apik ing antarane saben lot, warna sing luwih cerah;dispersibilitas sing apik, nyuda wektu dispersing, nambah efisiensi produksi;kekuatan tinting kuwat, nyuda dosis;jinis lengkap abang, kuning, ireng ing pilihan customer;digunakake digunakake ing lapisan, Paint, tinta, plastik, lether, kertas, etc.