• head_banner_01

Pigmen Biru Ultramarine

  • Ultramarine Blue Pigments

    Pigmen Biru Ultramarine

    Ultramarine biru nduweni fastness cahya banget, fastness cuaca, resistance kanggo alkali lan stabilitas panas nganti 350 ℃.Kangge, ultramarine biru digunakake digunakake ing produk karet lan plastik amarga saka sawur apik lan safety.Nduwe kinerja sing apik banget ing pewarnaan, koreksi warna lan modulasi warna.Biru ultramarine uga digunakake kanggo nyetak tinta, cat, sabun, deterjen, lapisan adhedhasar banyu, lapisan wêdakakêna lan kosmetik adhedhasar tome biru sing unik lan cepet banget.