• head_banner_01

Warna Seni

  • Water colour series

    Seri werna banyu

    Fitur bebas Formaldehida, adhesi kuwat lan transparansi dhuwur.Werna warna sing cerah sing ora bakal luntur saka wektu.Gampang noda kanthi owah-owahan sithik ing udan utawa garing.Warna jenuh banyu.Detail Nama Item No Paket 5ML Warna tabung *12 warna GC05-12 96 kotak/ctn 5ML Warna tabung *24 warna GC05-24 72 kotak/ctn 12ML Warna tabung *12 warna GC12-12 48 kotak/ctn 12ML Warna tabung *24 werna GC12-24 24 kothak/ctn
  • Gouache paint set

    Set cat gouache

    Fitur bebas Formaldehida, permen karet alami, gambar garing lan rata.Wêdakakêna warna kemurnian dhuwur kanthi bedane sethithik antarane werna udan lan garing.Werna sugih lan malah tempel.Detail Nama Item No Spesifikasi 12 Warna tabung/5 ml GC05-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung/5 ml GC05-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung/12 ml GC12-12 48 kotak/ctn 24 Warna tabung/12 ml GC12-24 24 kothak/ctn
  • GC series

    seri GC

    Fitur Digunakake kanggo lukisan lan gambar, cocok kanggo siswa lan kaligrafi lan pecandu lukisan kanggo latihan, biasane nggunakake teknologi produksi pigmen impor manca kanggo nambah kelarutan banyu kanggo nambah padhang saka werna liwat wektu, werna ora gampang ngganti werna lan oksidasi, tempel pigmen cukup kandel lan tipis, ora nuduhake cahya gel, daya tutup sing kuwat, leveling apik, gampang digunakake!Detail Nama Iterm no Spesifikasi GC...
  • EK series

    seri EK

    Fitur Bahan baku utama yaiku permen karet sayur-sayuran lan basis pati, sing alus nalika disentuh, kanthi warna sing padhang lan lengkap, owah-owahan sethithik ing gambar sing teles lan garing, datar lan ora keriting, lan bebas saka formaldehida.Detail Nama Iterm No. Spesifikasi Jelly Cup set cat 80ml/42 warna/set 3 set/ctn Jelly Cup Tunggal 80ml/cup 90 cangkir/ctn Isi Ulang Tas 100ml/bag 80 bags/ctn
  • Washable Series

    Seri sing bisa dicuci

    Fitur Aman, ora beracun lan ora ana ambune, digawe saka pigmen impor, bahan alami murni, formula sing aman, warna sing cerah, jangkoan sing kuat, efek sealing sing apik, ora bocor, gampang digawa, formula adhedhasar banyu, gampang dicuci.Rincian Nama Nama Produk Spesifikasi Seri Bisa Dicuci 30ml/Warna umum 30ml 60ml/Warna umum 60ml 60ml/Warna neon 60ml 60ml/Warna mempesona 60ml 100mlWarna umum 100ml 500mlWarna umum 500ml ...
  • Set series

    Setel seri

    Fitur Tempel kasebut alus, nduweni efek smudging sing apik, tahan banyu lan ora luntur nalika dipasang.Werna murni lan urip, werna kuwat, cahya banget, ora ana owah-owahan ing wektu.Rincian Nama Spesifikasi Paket Lukisan Cina seri warna 5ML/tabung * 12 warna 96 kotak/ctn 12ML/tabung * 12 warna 48 kotak/ctn 12ML/tabung * 24 warna 24 kotak/ctn
  • PA Series

    Seri PA

    Fitur Werna padhang, tempel sing apik lan rata, stabilitas sing apik, resistensi sing kuat kanggo sinar srengenge.Cocog kanggo nggawe DIY lan proyek lukisan tembok.Waterproof, ora gampang luntur.Cocog kanggo lapisan tipis lan kandel kanthi versatility ing macem-macem teknik.Tahan cuaca sing apik, ora ana kapur sajrone wektu.Rincian Nama Nomer artikel Spesifikasi Cat Akrilik 100ML PA100 72 botol/ctn 300ML Cat Akrilik PA300 40botol/ctn 500ML Cat Akrilik PA500 20botol...
  • FA Series

    Seri FA

    Fitur Aman, ora beracun, werna padhang, fluiditas apik lan adhesi kuwat.Cocog kanggo nggawe DIY, lukisan anak, patung plester, watu, sandhangan, sepatu lan topi, lsp. Lukisan lumahing, lukisan tembok.Waterproof, ora gampang luntur.Detail Nama Item No. Spesifikasi 1L Pompa tekanan untuk cat akrilik FA1000 12botol/ctn 2L Pompa tekanan untuk cat akrilik FA2000 6botol/ctn
  • Children’s series

    Seri bocah-bocah

    Fitur Aman lan ora beracun, dikembangake kanggo kabiasaan lan panggunaan bocah-bocah, warna-warni, cocog kanggo lukisan lan macem-macem kreasi DIY, anti banyu, garing cepet, ora bisa dicuci, daya tutup sing kuwat.Detail Nama Spesifikasi Seri anak akrilik 30ml/Warna umum 30ml 60ml/Warna umum 60ml 100ml/Warna umum 100ml 500ml/Warna umum 500ml 60ml/Warna neon 60ml 60ml/Warna metalik 60ml 60ml...
  • Actrylic set

    Set akrilik

    Fitur Aman lan ora beracun, macem-macem warna, akeh pilihan, gampang digawa, warna sing cerah lan lengkap, jangkoan sing kuat, tempel sing apik, cocok kanggo siswa, lempung, patung plester, sepatu, topi lan sandhangan, godhong lan permukaan kayu, lumahing watu, kuku lan lukisan liyane, anti banyu lan apik srengenge resistance.Rincian Nama Iterm No. Spesifikasi 12 Warna tabung(5ML) PA5-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung(5ML) PA5-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung(12ML) PA12-12 48 kotak...
  • Acrylic Medium

    Akrilik Sedheng

    Fitur Lem tutup transparan: padhang lan nglindhungi warna lan nambah tekstur gambar.Ngapikake aliran sikat.Se-acrylics luwih tahan kanggo suryo srengenge lan nambah jangkoan.Nambah tekstur, lsp. Medium lukisan akrilik: Campuran karo cat akrilik ngidini sampeyan nyetel konsistensi cat akrilik, nambah tekstur lan efek gambar, nambah resistensi banyu lan nambah efek cat akrilik.Detail Nama Spesifikasi...