babagan
hermeta

Hermeta, minangka sub-merek CEVAL Group, minangka salah sawijining produser independen paling gedhe saka Azo&HPP Pigmen, Pewarna, intermediet, aditif lan warna Artis ing China, kita misuwur kanthi kualitas produk sing terus-terusan, kontrol kualitas sing ketat lan kawruh sing apik babagan sintesis organik, We duwe expertise substansial ing kimia werna ing kabeh perangan kaya Coatings, Inks lan Plastik.Operasi kabeh situs manufaktur kita tundhuk karo standar internasional kanggo safety, kualitas lan lingkungan, kita nindakake tes kualitas kanggo saben kumpulan produksi sadurunge kiriman.Hermeta wis nggawe Registrasi REACH kanggo umume produk sing didol menyang Eropa.

warta lan informasi