• head_banner_01

Pigmen kanggo Plastik

  • Hermcol Blue 7090 (Pigment Blue 15:3)

    Hermcol Blue 7090 (Pigmen Biru 15:3)

    Jeneng Produk: Hermcol Blue 7090 (PB 15:3)

    CI No: Pigmen Biru 15:3

    Nomer CAS: 147-14-8

    EINECS No.: 205-685-1

    Formula Molekul: C32H16CuN8

    Kelas Pigmen: PHATHALOCYANINE TEMBAGA

  • Hermcol Red 2030P (Pigment Red 254)

    Hermcol Red 2030P (Pigmen Abang 254)

    Hermcol Red 2030P, sing dikenalaké ing pasar minangka wakil pisanan saka pigmen DPP, nuduhake sifat coloristic lan fastness apik lan wis ing wektu cendhak wektu dikembangaké dadi pigmen digunakake digunakake kanggo cat industri dhuwur, utamané ing Rampung automotive asli lan otomotif. refinishes.

  • Hermcol Blue 6911 (Pigment Blue 15:1)

    Hermcol Blue 6911 (Pigmen Biru 15:1)

    Hermcol Blue 6911 minangka wangun alpha phthalocyanine tembaga.Nemokake aplikasi sing wiyar ing cat, Tekstil, Karet, Plastik, Warna Artis, Industri Tinta, lan sapiturute. Dheweke Nduwe dispersi lan karakteristik rheologis sing dibutuhake kanggo nyetak tinta kanthi transparansi, gloss lan nada sing apik.

  • Hermcol Red F5RK (Pigment Red 170)

    Hermcol Red F5RK (Pigmen Abang 170)

    Hermcol Red F5RK minangka pigmen Naphthol AS sing kuwat banget, biru lan semi transparan, kanthi cepet banget cahya lan cuaca.Iku padha karo Clariant Novoperm Red F5RK.Yellowish lan blulish kasedhiya.

  • Hermcol Red F2RK (Pigment Red 170)

    Hermcol Red F2RK (Pigmen Abang 170)

    Hermcol Red F2RK minangka pigmen Naphthol AS sing murni, kuning lan buram.Iku padha karo Clariant Novoperm Red F2RK 70. Hermcol Red F2RK uga nduweni fastness cuaca dhuwur, fastness overspray dhuwur lan kekuatan tinting dhuwur lan brilliance.

  • Hermcol Red HF3C (Pigment Red 176)

    Hermcol Red HF3C (Pigmen Abang 176)

    Hermcol Red HF3C minangka warna abang transparan, padhang, biru kanthi sifat fastness sakabèhé.Digunakake kanggo macem-macem aplikasi plastik kalebu pewarnaan PVC (sipat migrasi sing apik), lapisan kabel lan kulit sintetik, poliolefin, polystyrene, PC lan digunakake ing pewarnaan spin polipropilena kanggo serat karpet lan tekstil kasar liyane.

  • Hermcol Red RN (Pigment Red 166)

    Hermcol Red RN (Pigmen Abang 166)

    Hermcol Red RN menehi werna abang kuning sing resik.Iku wiyar ing orane katrangan lan ing bab iki meh podho rada biru disazo pigmen kondensasi Pigmen Abang 144. Nanging, wilayah utama aplikasi ing plastik lan ing spin dyeing. Ing sektor plastik, PR166 digunakake utamané kanggo werna PVC lan polyolefins. .Pigmen meh rampung cepet kanggo getihen ing PVC plasticized.

  • Hermcol Violet RLP (Pigment Violet 23)

    Hermcol Violet RLP (Pigmen Violet 23)

    Hermcol Violet RLP minangka pigmen violet kebiruan kanthi kekuatan warna sing dhuwur banget sing ndadekake pigmen sing cocog minangka komponen shading.PV23 uga nuduhake sifat tahan panas lan cepet entheng, saengga cocog kanggo tinta lan akeh aplikasi cat lan lapisan.

  • Hermcol Yellow 3RLT (Pigment Yellow 110)

    Hermcol Yellow 3RLT (Pigmen Kuning 110)

    Hermcol Yellow 3RLT menehi warna kuning sing abang banget.Sifat fastness sing apik ndadekake pigmen sing akeh digunakake.Industri cat nggunakake PY110 sing relatif lemah minangka pewarna kanggo finish industri, utamane kanggo finishing kelas dhuwur.

  • Hermcol Yellow 150P (Pigment Yellow 150)

    Hermcol Yellow 150P (Pigmen Kuning 150)

    Hermcol Yellow 150P, kanthi komplek azo/nikel, menehi warna kuning sing kusam.Pigmen dianjurake kanggo digunakake ing cat lan tinta printing.PY150 digunakake minangka pewarna kanggo cat industri lan arsitektur umum ing ngendi wae syarat daya tahan ora dhuwur banget.

  • Hermcol Yellow 0961P (Pigment Yellow 138)

    Hermcol Yellow 0961P (Pigmen Kuning 138)

    Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen Quiophthalone Yellow kehijauan kanthi cepet banget cahya lan cepet cuaca, uga tahan panas lan pelarut sing apik.Hermcol Yellow 0961P minangka pigmen kuning standar industri kanthi warna ijo lan daya ndhelik sing apik.

  • Hermcol Yellow H4G (Pigment Yellow 151)

    Hermcol Yellow H4G (Pigmen Kuning 151)

    Hermcol Kuning H4G punika pigmen kuning iyub-iyub greenish, karo High Color Strength lan stabilitas panas banget, warping resistance, fastness.Hermcol Kuning H4G njogo posisi penting ing saindhenging industri pigmen.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3