• head_banner_01

Cat gouache

  • Gouache paint set

    Set cat gouache

    Fitur bebas Formaldehida, permen karet alami, gambar garing lan rata.Wêdakakêna warna kemurnian dhuwur kanthi bedane sethithik antarane werna udan lan garing.Werna sugih lan malah tempel.Detail Nama Item No Spesifikasi 12 Warna tabung/5 ml GC05-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung/5 ml GC05-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung/12 ml GC12-12 48 kotak/ctn 24 Warna tabung/12 ml GC12-24 24 kothak/ctn
  • GC series

    seri GC

    Fitur Digunakake kanggo lukisan lan gambar, cocok kanggo siswa lan kaligrafi lan pecandu lukisan kanggo latihan, biasane nggunakake teknologi produksi pigmen impor manca kanggo nambah kelarutan banyu kanggo nambah padhang saka werna liwat wektu, werna ora gampang ngganti werna lan oksidasi, tempel pigmen cukup kandel lan tipis, ora nuduhake cahya gel, daya tutup sing kuwat, leveling apik, gampang digunakake!Detail Nama Iterm no Spesifikasi GC...
  • EK series

    seri EK

    Fitur Bahan baku utama yaiku permen karet sayur-sayuran lan basis pati, sing alus nalika disentuh, kanthi warna sing padhang lan lengkap, owah-owahan sethithik ing gambar sing teles lan garing, datar lan ora keriting, lan bebas saka formaldehida.Detail Nama Iterm No. Spesifikasi Jelly Cup set cat 80ml/42 warna/set 3 set/ctn Jelly Cup Tunggal 80ml/cup 90 cangkir/ctn Isi Ulang Tas 100ml/bag 80 bags/ctn