• head_banner_01

Hermcol Violet RLP (Pigmen Violet 23)

Hermcol Violet RLP minangka pigmen violet kebiruan kanthi kekuatan warna sing dhuwur banget sing ndadekake pigmen sing cocog minangka komponen shading.PV23 uga nuduhake sifat tahan panas lan cepet entheng, saengga cocog kanggo tinta lan akeh aplikasi cat lan lapisan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk Hermcol Violet RLP (PV 23)
CI No Pigmen Violet 23
Nomer CAS 6358-30-1
EINECS No. 228-767-9
Formula Molekul C34H22CI2N4O2
Kelas Pigmen Dioxazine

Fitur

Hermcol Violet RLP minangka pigmen violet kebiruan kanthi kekuatan warna sing dhuwur banget sing ndadekake pigmen sing cocog minangka komponen shading.PV23 uga nuduhake sifat tahan panas lan cepet entheng, saengga cocog kanggo tinta lan akeh aplikasi cat lan lapisan.Pigmen kinerja dhuwur iki kanthi kekuatan warna sing luar biasa lan cepet kanggo getihen, cuaca lan pelarut kanggo macem-macem aplikasi.Hermcol Violet RLP digunakake ing meh kabeh media sing biasane diwarnai karo pigmen.

Aplikasi

Printing tekstil, coil coating, powder coating, automotive coating, water-based coating, solvent-based coating, water-based inks, dekoratif water-based paint, plastik, plastik teknik, serat polipropilena ( serat benang BCF ), PVC, PO, PUR, PE, PP, PS, PMMA, PC, PET, POM, karet.

Paket

25kgs utawa 20kgs saben tas kertas / drum / karton.

* Kemasan khusus kasedhiya ing panyuwunan.

QC lan Sertifikasi

1. Laboratorium R&D kita nduweni peralatan kayata Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, nggawe teknik kita dadi pimpinan.Kita duwe sistem QC standar sing nyukupi standar lan syarat EU.

2. Kanthi sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001 lan sertifikat sistem manajemen lingkungan ISO14001, perusahaan kita ora mung tetep ing sistem kontrol kualitas sing ketat miturut standar internasional, nanging uga fokus kanggo nglindhungi lingkungan lan ningkatake pangembangan sustainable dhewe. lan masyarakat.

3.Produk kita nyukupi syarat wajib sing ketat saka REACH, FDA, AP (89) EU &/utawa EN71 Part III.

Spesifikasi

Properti Umum

Properti

Tahan Pelarut & Plasticizer

Sifat Kimia

Kapadhetan

Penyerapan lenga

Spesifik

Area lumahing

banyu

Resistance

MEK

Resistance

Etil Asetat

Resistance

Butanol

Resistance

asam

Resistance

Alkali

Resistance

13.3

55±5

98

5

4-5

4

4-5

5

5

Aplikasi

Lapisan

Rintangan cahya

Tahan Cuaca

Lapisan maneh

Resistance

Panas

Resistance ℃

mobil

Lapisan

 

bubuk

Lapisan

Arsitektur

Dekorasi

Lapisan

kebak

iyub-iyub

1:9

Pengurangan

kebak

iyub-iyub

1:9

Pengurangan

Basis banyu

Lapisan

Basis pelarut

Lapisan

PU

Lapisan

Epoksi

Lapisan

7-8

7

5

4-5

5

180

+

+

+

+

+

+

+

Plastik (Warna Utama Batch)

Ketahanan DIDP

Properti

Rintangan cahya

Tahan panas

Penyerapan lenga

Migrasi

Resistance

Full Shade

Pengurangan

Sistem LDPE

Sistem HDPE

PP

Sistem

Sistem ABS

Sistem PA 6

 

 

4-5

8

7

230

230

250

280

 

tinta

kinclong

ndhelikake

daya

Sifat fisik

Aplikasi

Rintangan cahya

Panas

Resistance

uap

Resistance

Tinta NC Kab

Tinta PA

Tinta banyu

Offset

tinta

Layar

tinta

Tinta UV

Tinta PVC

penengah

Banget

8

180

4

 

+

+

+

+

+

+

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita