• head_banner_01

Pengumuman Situs Produksi Pigmen Anyar Hermeta Chem

Hermeta Chem wis nandur modal ing pambangunan situs produksi sing anyar ing wiwitan taun 2021, sing bakal duwe output taunan 1000 mt Crude Violet 23, 800 mt Powder Pigment Violet 23, 1500 mt Azo&HPP Pigmen lan sawetara intermediet pigmen.

Situs produksi anyar iki bakal tundhuk karo kabeh undang-undang lingkungan sing ketat babagan produksi resik lan karo pangarepan kelestarian sing terus saya ganti lan tuwuh ing pasar.

Kanthi investasi anyar iki kira-kira USD 30 yuta, Hermeta Chem negesake prasetya marang pasar Pigmen Organik minangka mitra sustainable jangka panjang kanggo para pelanggan kanthi proposisi nilai kualitas dhuwur.

Tanggal 20 Februari 2021, upacara yayasan kanggo pabrik JV Hermeta Daqing Jinxiang New Material Technology Co., Ltd.Proyek Tahap I dianakake ing Zona Industri Hongwei, Distrik Teknologi Tinggi, Kota Daqing, Provinsi Heilongjiang.

Rampung proyek ing 2022 bakal dadi penting banget kanggo ndhukung Hermeta Chem Responsible Care Initiative.Ekspansi kasebut uga bakal menehi kontribusi kanggo solusi kanggo permintaan global sing saya akeh kanggo pewarna lan pigmen sing berkualitas tinggi.Salajengipun, pangembangan iki uga bakal nambah prospek lapangan kerja kanggo atusan wong, kanthi aktif ningkatake kamakmuran ekonomi lan pertumbuhan Zona Industri Hongwei ing kutha Daqing.

Fasilitas usaha patungan anyar bakal ngemot kemajuan sing signifikan ing teknik produksi sing ramah lingkungan, sing bakal ngrangsang perbaikan umum ing "praktik resik" ing industri produksi pigmen.Iki bakal menehi dhukungan kanggo para pelanggan kanggo promosi produke menyang pasar pangguna pungkasan kanggo perbaikan lingkungan selaras karo praktik lan kelestarian Tata Kelola Lingkungan Global sing Muncul.

Saliyane prasetya kanggo perlindungan lingkungan, Hermeta Chem bakal duwe kemajuan teknis sing asale saka situs anyar, amarga terus ngupayakake wates-wates dadi pemasok pigmen organik sing dipilih ing saindenging jagad.

2


Wektu kirim: Feb-16-2022