• head_banner_01

Hermcol Red A3B (Pigmen Abang 177)

Jeneng merek: Hermcol Red A3B (Pigment Red 177)

Nomer CI: Pigmen Merah 177

Nomer CAS: 4051-63-2

EINECS No: 226-866-1

Formula Molekul: C28H16N2O4

Kelas Pigmen: Antrakuinon


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Hermcol Red A3B minangka pigmen antrakuinon transparan dhuwur abang 177.Iku pigmen abang iyub-iyub biru karo panas apik lan fastness solvent.Iku uginuduhake bangetsifat sakacahyafastnesslan cepet cuaca.Industri cat nggunakake Hermcol Red A3B utamane ing kombinasi karo pigmen anorganik, utamane karo Pigmen Merah Molybdate.Hermcol Red A3B, kanthi kombinasi pigmen Molybdate Red, nyedhiyakake sifat sing luwih apik tinimbang pigmen abang organik liyane.Hermcol Red A3B tundhuk karo syarat kemurnian EU Directive 94/62/EC, US CONEG Toxics in Packaging Legislation lan EU Directive 2011/65/EC (RoHS).

Aplikasi

Utamane dianjurake kanggo Lapisan Otomotif (OEM lan Refinishes Mobil), Lapisan Dekoratif (kalebu pasta warna), Lapisan Industri, Lapisan Bubuk, Coating Coil, Cat Alkyd, Cat Baking, Cat sing diobati asam, Cat sing diobati Amine, Cat sing diobati peroksida, Diobati Isosianat Paint, Paint Nitrocellulose, Paint adhedhasar banyu, Plastik lan Master Batch lan Spesialisasi.

Paket: 25kgs utawa 20kgs saben tas kertas/drum/karton.

* Kemasan khusus kasedhiya ing panyuwunan.

QC lan Sertifikasi

1. Laboratorium R&D kita nduweni peralatan kayata Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, nggawe teknik kita dadi pimpinan.Kita duwe sistem QC standar sing nyukupi standar lan syarat EU.

2. Kanthi sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001 lan sertifikat sistem manajemen lingkungan ISO14001, perusahaan kita ora mung tetep ing sistem kontrol kualitas sing ketat miturut standar internasional, nanging uga fokus kanggo nglindhungi lingkungan lan ningkatake pangembangan sustainable dhewe. lan masyarakat.

3. Produk kita nyukupi syarat wajib REACH, FDA, AP (89) 1 EU &/utawa EN71 Part III.

Rincian

Properti Umum

Properti

Tahan Pelarut & Plasticizer

Sifat Kimia

Kapadhetan

Penyerapan lenga

Spesifik

Area lumahing

banyu

Resistance

MEK

Resistance

Etil Asetat

Resistance

Butanol

Resistance

asam

Resistance

Alkali

Resistance

1.56

50±5

14.1

5

5

5

5

5

5

Aplikasi

Lapisan

Rintangan cahya

Tahan Cuaca

Lapisan maneh

Resistance

Panas

Resistance ℃

mobil

Lapisan

 

bubuk

Lapisan

Arsitektur

Dekorasi

Lapisan

kebak

iyub-iyub

1:9

Pengurangan

kebak

iyub-iyub

1:9

Pengurangan

 

 

 

Basis banyu

Lapisan

Basis pelarut

Lapisan

PU

Lapisan

Epoksi

Lapisan

 

 

8

6-7

5

4-5

4

200

+

+

+

+

+

+

+

Plastik(Warna Master Batch

Ketahanan DIDP

Properti

Rintangan cahya

Tahan panas

 

Penyerapan lenga

Migrasi

Resistance

Full Shade

Pengurangan

Sistem LDPE

Sistem HDPE

PP

Sistem

Sistem ABS

Sistem PA 6

 

 

5

8

7

270

280

300

260

 

tinta

kinclong

ndhelikake

daya

Sifat fisik

Aplikasi

 

 

Rintangan cahya

Panas

Resistance

uap

Resistance

Tinta NC Kab

Tinta PA

Tinta banyu

Offset

tinta

Layar

tinta

Tinta UV

Tinta PVC

Banget

TT

8

200

5

+

+

+

+

+

+

+


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita