• head_banner_01

Hermcol Blue A3R (Pigmen Biru 60)

Hermcol Blue A3R minangka pigmen antrakuinon sing menehi warna biru abang, kanthi resistensi cahya lan tahan cuaca sing apik, tahan cepet kanggo pelarut lan transparansi sing dhuwur.Hermcol Blue A3R nduweni stabilitas termal 300 °C, saengga bisa digunakake ing lapisan, plastik lan aplikasi tinta kanthi kinerja paling dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng produk Hermcol Biru A3R (PB 60)
CI No Pigmen Biru 60
Nomer CAS 81-77-6
EINECS No. 201-375-5
Formula Molekul C28H14N2O4
Kelas Pigmen Antrakuinon

Fitur

Hermcol Blue A3R minangka pigmen antrakuinon sing menehi warna biru abang, kanthi resistensi cahya lan tahan cuaca sing apik, tahan cepet kanggo pelarut lan transparansi sing dhuwur.Hermcol Blue A3R nduweni stabilitas termal 300 °C, saengga bisa digunakake ing lapisan, plastik lan aplikasi tinta kanthi kinerja paling dhuwur.

Aplikasi

Hermcol Blue A3R utamané dianjurake kanggo digunakake ing lapisan otomotif, loro pelarut lan banyu.Transparansi sing dhuwur lan warna biru abang sing unik, nggawe alat penting kanggo nggawe warna efek gaya kanthi kombinasi karo mika lan serpihan alumina.Kanthi kacepetan cuaca sing dhuwur, Hermcol Blue A3R uga disaranake digunakake ing lapisan bubuk kumparan lan arsitektur.Kanthi tahan panas nganti 300 C, iki minangka salah sawijining pigmen organik sing sithik banget ing palet warna sing kasedhiya sing disaranake digunakake ing polimer teknik.Kanthi dispersibility banget saliyane, iku utamané dianjurake kanggo serat lan pewarnaan film.Sampeyan uga dianjurake kanggo pewarnaan tinta kinerja dhuwur.Kanthi warna lan transparansi sing unik, uga disaranake kanggo kemasan khusus lan tinta keamanan.

Paket

25kgs utawa 20kgs saben tas kertas / drum / karton.

* Kemasan khusus kasedhiya ing panyuwunan.

QC lan Sertifikasi

1. Laboratorium R&D kita nduweni peralatan kayata Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, nggawe teknik kita dadi pimpinan.Kita duwe sistem QC standar sing nyukupi standar lan syarat EU.

2. Kanthi sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001 lan sertifikat sistem manajemen lingkungan ISO14001, perusahaan kita ora mung tetep ing sistem kontrol kualitas sing ketat miturut standar internasional, nanging uga fokus kanggo nglindhungi lingkungan lan ningkatake pangembangan sustainable dhewe. lan masyarakat.

3.Produk kita nyukupi syarat wajib sing ketat saka REACH, FDA, AP (89) EU &/utawa EN71 Part III.

Spesifikasi

Sifat Fisik lan Kimia:

ITEM

Spesifikasi

Penampilan

bubuk biru

Nilai PH

7

Kekuwatan (%)

100±5

Penyerapan Minyak (g/100g)

45

Tahan Alkohol

5

Tahan lenga

4

Tahan Asam

5

Tahan Alkali

5

resistance cahya

7

Stabilitas Panas (℃)

200


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita