• head_banner_01

Pigmen Antirust & Anticorrosion

  • Compound Ferro Titanium Pigment

    Senyawa Ferro Titanium Pigmen

    NOELSON Senyawa Ferro-Titanium Powder minangka jenis non-beracun, tasteless, generasi anyar saka lingkungan loropaken anti-karat pigmen, introduce saka pangembangan teknologi manca lan produksi ing daratan China dening Noelson Chemicals, prinsip dhasar miturut laporan riset Newest (ⅡZBO) saka ILSG, teori punika "pinten isi bubuk seng ora ana hubungan lengkap karo kinerja anticorrosion saka film Paint, iku gumantung ing kahanan liyane, iku miturut kasunyatan saka efek anticorrosion".

  • Conductive pigment

    Pigmen konduktif

    Bubuk Mika Konduktif merek NOELSON, minangka salah sawijining produksi riset lan pangembangan domestik paling awal saka seri bubuk konduktif, produk kanthi teknologi canggih, kualitas apik, model lengkap.Kabeh, Model B minangka jinis khusus, ngadopsi bahan asli impor kanggo diproses lan diprodhuksi, sing bentuke super apik.

  • Glass Flake

    Flake Kaca

    Kaca Flake digunakake kaca alkali (C kaca) utawa boron silicatle kaca (E kaca) minangka bahan mentahan, nganggo meling menyang lan ndamu karo temperature.The dhuwur kekandelan irisan Kaca flake babagan 5μm, diameteripun ing antarane 10-400um diameteripun alled minuteness irisan diameter. produk, antarane 400- 1000m alled produk diameteripun irisan medium, ageng saka 1000um disebut produk diameteripun irisan gedhe.

  • Micaceous Iron Oxide

    Micaceous Iron Oksida

    Micaceous wesi oksida (MIO) wis diproses lan produksi dening kualitas dhuwur saka wesi alam Mirit, non-beracun, tasteless, loro banget anticorrosive property, uga karo konduktivitas apik lan konduktivitas termal, anticorrosion, nyandhang-resisting, thermo-stabil, adhesion kuwat, biaya. efektif;diwenehi struktur flake unik lan kinerja biaya sing luwih dhuwur, MIO saiki pigmen antirust paling pinunjul lan medium anticorrosive ing lapisan anticorrosion industri.

  • Phosphate

    fosfat

    ZINC PHOSPHATE Tipe Produk ZP 409-1(Tipe Umum) /ZP 409-2(Tipe konten dhuwur)/ZP 409-3(Tipe logam berat rendah)/ZP 409-4(Tipe Superfine) Kanggo lapisan adhedhasar banyu: ZP 409- 1(W) / ZP409-3(W) Kinerja produk & aplikasi Seng fosfat ing ion ferric nduweni kemampuan sing kuat kanggo kondensasi.ROOT saka ion seng fosfat lan reaksi anod wesi, bisa mbentuk fosfat wesi minangka awak utama film protèktif kuwat, membran dimurnèkaké kandhel iki ora larut ing banyu ...